UKLIĎME SI SPOLEČNĚ HOSTIVICI – UKLIĎME ČESKO 2024

09.07.2024

První dubnová sobota v Hostivici probíhala ve znamení celorepublikové akce Ukliďme Česko, ke které se Spolek HOme hlásí jako místní organizátor již několikátým rokem.

Přidat se k velkému jarnímu úklidu mohl opravdu každý. Stejně jako v loňském roce jsme nachystali PYTLOMATY. Na označených místech, která jsme upřesnili na letácích, si během soboty mohl každý individuálně vyzvednout dostatečně velký a hlavně pevný pytel na sbírání odpadků. Plné pytle pak lidé mohli odložit na kterékoliv autobusové zastávce v Hostivici. Letos bylo nádherné slunečné počasí, které k úklidu vybídlo opravdu velké množství pomocníků. Podařilo se vysbírat nejen cesty v okolí rybníků, ale i většinu příkopů podél silnic. Snažili jsme se uklidit zejména na místech, které nejsou majetkem obce a tudíž se o ně město nemůže přímo samo starat. Moc děkujeme všem, kteří jste se do úklidu zapojili. Děkujeme MŠ a ZŠ za sdílení akce.  Veliké díky zaměstnancům TSH za odvoz pytlů!

Radka Raková, Lucka Tvrdíková

Fb Spolek HOme