Články

16.06.2020
Ukliďme Česko, ukliďme Břve koronaviru navzdory
Události posledních týdnů postavily svět na hlavu a doslova zametly s plány každého z nás. O těch spolkových nemluvě. Kdo by si z kraje roku pomyslel, co nás letos čeká. Ale jak se říká, nejlepším lékem na černé myšlenky je práce, pohyb a čerstvý vzduch. Konec konců, Země se točí dál a jaro do karantény nikdo nezavře. A tak, když si zima sbalila kufry, přihlásili jsme Spolek HoMe, jak je už naší každoroční tradicí, k celorepublikové úklidové akci “Ukliďme svět, ukliďme Česko”.

06.10.2019
Změna názvu spolku
HOme - Hostivice město, z.s. změnil název a předsedu. Klára Čápová, současná starostka Hostivice, předala svou předsednickou funkci Lucii Tvrdíkové 7. května 2019 a ke stejnému dni členská schůze odhlasovala změnu názvu. Nově se jmenujeme Spolek HOme.

14.09.2019
OkoloKala 2019
14. září kolem deváté ráno začala ožívat myslivecká chata u hráze rybníku Kala.

17.09.2018
Hřiště pro mládež v Hostivici
Dle našeho názoru je v Hostivici poměrně kvalitní dostupnost hřišť pro předškolní děti, byť všude se dají najít rezervy (např. chybějící písek na rákosníčkovi – pozn. písek již byl doplněn)

13.09.2018
Plánovaná změna územního plánu počítá s masivní výstavbou
Chceme si nechat zastavět poslední kus volné krajiny v okolí?

01.09.2018
Čerstvé síly PRO Hostivici